Čestitka virovitičko-podravskog župana Igora Androvića povodom Svjetskog dana učitelja

- PROMO -

U povodu Svjetskog dana učitelja, koji se obilježava 5. listopada, župan Virovitičko-podravske županije, Igor Andrović, uputio je čestitku svim učiteljima.

– Dragi učitelji, u ime Virovitičko-podravske županije i svoje osobno, želim vam uputiti najsrdačnije čestitke povodom vašeg Dana. Sve ove godine, vi ste čuvari naše stoljetne tradicije, putokaz u budućnost našoj djeci, koja, upravo zahvaljujući vašoj ljubavi i strpljenju, uče prva slova, slažu prve rečenice, ulaze u svijet kako bi stečenim znanjima ponosno predstavljali i naše općine i gradove i Virovitičko-podravsku županiju, te našu domovinu Hrvatsku.

Kako bi i vi dragi naši učitelji, kao i naša djeca, imali uvjete kao i veliki gradovi, u posljednjih 10 godina Virovitičko-podravska županija je pokrenula brojne projekte ulaganja u školstvo. Izgradili smo 35 škola i 5 športskih dvorana, gradimo i nove, poput škole u Bakiću, a već godinu dana imamo i novi Studentski dom u Virovitici… Tu ne mislimo stati, jer jedino ulaganje u znanje i obrazovanje, vodi do razvitka i napretka našeg društva i cjelokupne zajednice.

Danas, kada je vaš dan, ali svaki dan koji je pred nama, želim vam mnogo uspjeha u budućnosti, uz želju da i nadalje, jednako dobro kao i do sada, odgajate generacije mladih i uspješnih ljudi. (www.vpz.hr; foto: arhiva)

Povezane vijesti

Skip to content