DERBI KOLA Krsnik: “Mi se u Orahovici nikoga ne bojimo”, domaća obrana mora zaustaviti Lovreka

U 7. kolu 4. lige BJ-KC-VT, u Orahovici će biti odigran veliki derbi prvenstva. Domaćin i drugoplasirana momčad ljestvice Papuk dočekuje lidera, Tehničar iz Cvetkovca. Ova dva aktera uvijek su pružala lijep i atraktivan nogomet pa je tako za očekivati da će i ovaj okršaj donijeti isto.

U Tehničaru već treću sezonu nastupa i bivši prvi strijelac HNL-a Krunoslav Lovrek, no Papuk razmišlja samo o pobjedi.

-Bit će to zasigurno odlična utakmica jer se sastaju dvije momčadi koje teže igri i pravom nogometu. Mi se u Orahovici nikoga ne bojimo i naravno, idemo po sva tri boda. Vjerujem da ćemo biti kompletni i tada će sve biti puno lakše. Pokazali smo ove sezone da možemo s najboljima i u gostima i kod kuće i zato potpuno vjerujem u ovu momčad. Pozivam sve one koji vole klub i dobar nogomet da dođu na stadiona Papuka i podrže nas u subotu u 16:00 sati jer ćemo uz njihovu pomoć lakše do bodova – rekao je trener Papuka Darko Krsnik.

Povratnik u Papukovu momčad Borna Mimić očekuje iznimno kvalitetan susret.

Borna Mimić Custom

-Oni igraju jako dobar, tehnički nogomet i zapravo je s njima uvijek užitak igrati, baš se onako igrački nadmećemo. Siguran sam da će biti puno sjajnih poteza i lijepog nogometa i vjerujem da mi možemo do tako željena tri boda koja bi nas dovela do prvog mjesta na tablici. Uz maksimalno respektiranje odličnog protivnika, očekujem da ćemo mi s pravim, čvrstim pristupom pokazati zašto smo u samom vrhu ljestvice – rekao je Mimić.

Kako je i rekao trener Papuka Darko Krsnik, njegova bi momčad trebala biti kompletna i spremna za veliki okršaj, a prema najavama i publika bi trebala doći u velikom broju što je potrebni impuls Orahovčanima da pokažu koliko vrijede.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content