FOTO: 4. LIGA BJ-KC-VT Vuković za minimalnu pobjedu Papuka protiv Mladosti

Nogometaši Papuka upisali su nova tri boda na svom terenu. U sklopu 8. kola, gost Orahovice bila je čvrsta momčad Mladosti iz Kloštra Podravskog koja je hrabro ušla u utakmicu i vidjelo se da imaju jasan cilj, ne samo ostati neporaženi, nego ako je moguće odnijeti puni plijen.

Imali su gosti nekoliko prilika, ali je Papukova obrana na čelu s vratarom Mehmedijem sve uspjela spasiti. Papuk se trgnuo od sredine prvog dijela, kada je počeo prijetiti preko svoje najveće snage, sjajnog Marina Čavića. Čavić je neumorno probijao bok, ubacivao u kazneni prostor, no Mimić i Knežević nisu uspjeli ozbiljnije zaprijetiti. Tada je Čavić preuzeo sve u svoje ruke, igrala se 34. minuta kada je ponovno probio lijevu stranu obrane gostiju pa onda “prodao” još jedan lažnjak i snažno zapucao u prvi kut, lopta pogađa vratnicu, a odbijenu loptu nitko nije pratio i prilika je otišla u nepovrat.

Do kraja poluvremena još par poluprigoda Papuka i dva loša udarca gostiju i to je bilo sve. U drugom dijelu Papuk je još pojačao što ga ja nagradilo u 70. minuti. Mimić je sjajno probio lijevu stranu obrane Mladosti, uputio povratnu loptu u šesnaesterac gdje je dočekao Ivan Vuković i zakucao u mrežu. Minimalno, ali slatko, Papuk je upisao tri važna boda za ostanak u priključku na samom vrhu:

-Drugo poluvrijeme je ono kako bih ja želio da momčad igra. Potpuno smo nadigrali protivnika, stvorili puno prilika i na kraju tu jednu i realizirali. Upisali smo važne bodove, kod kuće ih ne smijemo rasipati i to je najvažnije – rekao je trener Papuka Darko Krsnik izdvojivši Bornu Mimića kao igrača utakmice.

Papuk Orahovica – Mladost Kloštar Podravski 1:0
Igrač utakmice: Borna Mimić

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

[g-gallery gid=”485572″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content