ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA RUKOMETNOG SAVEZA VPŽ Blažević: „Iskoristiti potencijale za omasovljenje rukometnog sporta“

U virovitičkom restoranu Flora održana je redovna izborna skupština Rukometnog saveza Virovitičko-podravske županije. Jednoglasno su usvojena izvješća o radu, financijsko i izvješće nadzornog odbora.

Skupštinari su dosadašnjem predsjedniku Antunu Blaževiću povjerili još jedan mandat.

-Već iduće godine nizom aktivnosti obilježit ćemo sedamdeset godina od osnutka rukometnih klubova u Virovitici. Nakon toga krećemo u omasovljenje rukometa u manjim sredinama u našoj županiji. Izgrađene su nove sportske dvorane, tako da imamo infrastrukturu, a to se mora iskoristiti. Naravno nećemo zapostaviti ni dosadašnje rukometne centre. U svim svojim aktivnostima imat ćemo podršku Hrvatskog rukometnog saveza – naglasio je u svom programu Blažević.

IMG 9468 Custom

U novi izvršni odbor izabrani su Branko Krušelj, Danijel Petković, Alen Šahinović, Biljana Frajhaut, Ivan Vuković, Saša Žada i Antun Blažević.

U novom nadzornom odboru su dr. Miroslav Venus, Željka Grahovac i Igor Tomljanović.

IMG 9483 Custom

Prigodna priznanja za praćenje i promociju rukometa uručena su Informativnom centru Virovitica, Plavoj televiziji i Mladenu Kocijanu.

Posebno priznanje dobio je legendarni trener Franjo Meter, za kontinuirani rad u rukometu na prostoru Virovitičko-podravske županije.

IMG 9493 Custom

Skupštinu je u ime gostiju iz sportskih zajednica Županije i grada Virovitice pozdravio predsjednik Sportske zajednice grada Virovitice Josip Škrablin.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”487698″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content