SKUPŠTINA OBRTNIKA Zoran Horić iz Slatine novi predsjednik Područne obrtničke komore

U prostoru Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije jučer (ponedjeljak) je održana  konstituirajuća sjednica Skupštine, na kojoj su imenovana nova komorska tijela koja će predstavljati i zastupati Komoru i njezino članstvo u mandatu 2018.-2022. godine.

Novi članovi Skupštine su: Mladen Balić i Dražen Hrvojić iz Udruženja obrtnika općine Pitomača, Krešimir Kostelac, Damir Vanek i Franjo Vulić iz Udruženja obrtnika Orahovica, Zoran Horić, Sandra Jadek, Zlatko Šomođi i Darko Takač iz Udruženja obrtnika Slatina te Dinko Aragović, Slavko Moslavac, Miljenko Sabo, Zdravko Šarić, Hrvoje Šimunović i Ivana Vanjhal iz Udruženja obrtnika Virovitica.

Većinom glasova članovi Skupštine su za novog predsjednika Komore izabrali Zorana Horića, vlasnika obrta za telekomunikacije „Honel“ iz Slatine, a na njegov prijedlog za potpredsjednika je imenovan Hrvoje Šimunović, vlasnik ugostiteljskog obrta „BOOM“ iz Virovitice.

U Upravnom odboru će biti Mladen Balić, Daniel Huber, Stjepan Kenjerić, Miljenko Sabo, Zdravko Šarić, Zlatko Šomođi i Damir Vanek, a u Nadzornom odboru Danijel Begović, Zlatko Cibok, Nataša Majstorović i Davor Veseli.

Za predstavnika Područne obrtničke komore u Skupštini Hrvatske obrtničke komore jednoglasno je izabran Mladen Balić te je također podržan prijedlog Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije kojim se kandidira Dragutin Ranogajec za predsjednika Hrvatske obrtničke komore. (www.icv.hr, hok vpž)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content