Bajser slavio poput Griezmanna, ali Đureš s asistencijom i dva pogotka postao junak derbija

U sklopu jedanaestog, a ujedno i posljednjeg kola u jesenskom dijelu natjecanja 2. županijske lige Zapad, u Podgorju je odigran gradski derbi između najbližih susjeda, domaćih nogometaša i Svetog Đurđa.

Okupilo se preko dvije stotine gledatelja. Gosti su za ovu utakmicu aktivirali svog igrača Igora Bajsera, koji nije igrao više od godinu dana.

IMG 7757 Custom

Već na samom početku upravo je Bajser doveo goste u prednost, ali nije se dugo čekalo na odgovor domaće momčadi. Na asistenciju Alena Đureša poravnao je Mateo Jurković. Nakon pet minuta Đureš je doveo domaći sastav u prednost fantastičnim udarcem iskosa.

Pred kraj prvog dijela Bajser je svojim drugim zgoditkom poravnao rezultat na 2:2, a pogodak je proslavio poput francuskog napadača Antoinea Griezmanna, no, gostujućoj ekipi njegova dva pogotka nisu bila dovoljna za pozitivan ishod na kraju utakmice.

IMG 7737 Custom

Nakon odmora igrač utakmice Alen Đureš svojim drugim zgoditkom postavio je konačni rezultat 3:2 i tako riješio gradski derbi u korist svoje momčadi. Vrlo dobra utakmica ovih rivala protekla je u fer i korektnom tonu, a Podgorje je pobjedom potvrdilo treću poziciju što je u odnosu na prošlu sezonu fantastičan rezultat, a najbolje o tome govori podatak da su u ovoj polusezoni ostvarili čak sedam pobjeda, a isti broj pobjeda imali su u cijeloj prošloj sezoni. Dolazak trenera Zorana Antunovića bio je pun pogodak.

(www.icv.hr, mš, ts, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”489330″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content