Grad Slatina dobitnik Povelje za naj-akciju 2018. godine ”Volontiram, srce diram”

Grad Slatina dobitnik je Povelje za uspješno provedenu naj-akciju 2018. pod nazivom ”Volontiram, srce diram” kojom je poboljšan i uljepšan život djece.

Na svečanom proglašenju naj-akcija 2018. koja je održana u Zagrebu 20. studenoga, u Starogradskoj vijećnici u organizaciji Središnjeg koordinacijskog odbora akcije ”Gradovi i općine – prijatelji djece” sudjelovala je predsjednica Koordinacijskog odbora ”Grad Slatina – prijatelj djece” Snježana Pačarić i dvije predstavnice djece Mihaela Čolić, učenica 8. razreda OŠ Eugena Kumičića Slatina i Lucija Veriga, učenica 7. razreda OŠ Josipa Kozarca Slatina.

20181120 113342 Custom
foto: DND Slatina

Akcija ”Volontiram, srce diram” jedna je od 10 odabranih naj-akcija od ukupno 52 zaprimljene na nivou RH.

Svečanost je otvorila predsjednica Središnjeg koordinacijskog odbora akcije ”Gradovi i općine – prijatelji djece” i Saveza DND, prof.dr.sc. Aida Salihagić Kadić. Okupljene su pozdravili i predstavnici iz Ureda UNICEF-a Marijana Šalinović, izaslanica Gradonačelnika Grada Zagreba mr.sc. Katarina Milković i izaslanica Predsjednika Vlade RH, Nada Zrinušić pomoćnica Ministrice za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

20181120 134944 Custom
foto: DND Slatina

Na svečanosti je sudjelovalo više od 240 sudionika, koordinatora akcije ”Gradovi i općine-prijatelji djece” iz brojnih gradova i općina iz cijele Hrvatske, uzvanici državnih tijela i partnera akcije, djeca iz dječjih foruma i dječjih vijeća, gradonačelnici, načelnici, predstavnici ustanova, udruga, volontera, kao i predstavnici odgojno-obrazovnih ustanova Grada Zagreba.

(www.icv.hr, adf)

20181120 135421 Custom
foto: DND Slatina
viber image1 Custom
foto: DND Slatina

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content