KTC ove godine ne radi u vrijeme blagdana, a svojim zaposlenicima isplaćuje božićnice od 2.000 kuna

Ove nedjelje, 25. studenog održana je tradicionalna blagdanska fešta svih zaposlenika tvtke KTC. Više od 1100 zaposlenih (od ukupno 1340) okupilo se u restoranu Globus na Zagrebačkom velesajmu i provelo ugodno poslijepodne i večer u predblagdanskom druženju. Zaposlenicima se obratilo vodstvo tvrtke, a najveći pljesak prolomio se dvoranom nakon poruke da će i ove godine blagdani biti neradni a božićnica svakom zaposleniku 2.000 kuna.

5

Vlasnik tvrke Ivan Katavić, predsjednik Upravnog odbora Ivica Katavić i zamjenik predsjednika Upravnog odbora Siniša Katavić zajedno s glavnom izvršnom direktoricom Daliborkom Kranjčić podijelili su priznanja i nagrade najboljima u 2018. godini.

Kao i svake godine proglašeni su najbolji robni centri, najbolji restorani, benzinske postaje i poljoljekarne. U svakoj kategoriji dodijeljena su priznanja za prvo, drugo i treće mjesto, a svi djelatnici nagrađeni su za prvo mjesto s 1.000 kuna, za drugo sa 700 te za treće s 500 kuna. Najboljim robnim centrom u 2018. godini proglašen je R.C.Vrbovec, drugo mjesto osvojio je R.C.Zabok a treće R.C. Križevci. Proglašen je i najbolji robni centar po izvrsnosti – R.C. Krapina.

IMG 4031 1

Proglašeni su i najbolji djelatnici po robnim centrima, najbolji vozač, najbolji kuhar, konobar, najbolji djelatnik poljoljekarni, benzinskih postaja i KTC Jadran. Svi najbolji u svojim kategorijama nagrađeni su s po 1.000 kuna, dok su direktori centara nagrađeni s poklon bonovima u vrijednosti od po 2.000 kuna.

Najbolji djelatnici s našeg područja koji su se iskazali po svojoj uslužnosti, profesionalnosti, točnosti i urednosti su Jelica Kovač iz poslovnice Virovitica, Nataša Šamu iz poslovnice Pitomača i Blaženka Lipčić iz poslovnice Slatina, dok je nagradu za najboljeg konobara dobila Martina Šokec voditeljica gradske kavane Pitomača.

U kategoriji najboljih poljoljekarni Slatina je odnijela prvo mjesto, dok je Virovitica na drugom. Benzinska postaja u Virovitici proglašena je drugom najboljom. (promo)

[g-gallery gid=”492964″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content