Najmlađi košarkaši Virovitice odigrali 2. turnir lige M11, Kečkiš se plasirao na završnicu sportskih igara

Proteklog vikenda u Đurđevcu odigran je 2. turnir mini basket lige M11. Najmlađi košarkaši Virovitice nastupili su sa dvije selekcije.

Prvu utakmicu igrala je ekipa Virovitica 1 protiv KK Koprivnice. U izravnoj borbi za drugo mjesto na tablici najmlađi košarkaši odigrali su sjajnu utakmicu. Tijekom cijele utakmice rezultat je bio neizvjestan, te je tako utakmica otišla i u završnicu. Dvadesetak sekundi prije kraja utakmice KK Koprivnica zabila je koš za vodstvo od 13:11. Tek tada je uslijedila prava drama u kojoj je na Virovitičaninu Arijanu Kečkišu napravljen prekršaj. Arijan je poput pravog profesionalca, pogodio oba slobodna bacanja za izjednačenje. Ostalo je 10 sekundi do kraja utakmice kada je najbolji igrač Koprivnice prenesao loptu preko cijelog terena i s 8 metara u zadnjoj sekundi pogodio koš za pobjedu od 15:13 za KK Koprivnicu.

Uslijedila je utakmica između KK Virovitice 2 i DHPG Drnja u kojoj su virovitički košarkaši dominirali i uvjerljivo pobijedili rezultatom 52:5. U ovoj utakmici briljirao je Antonio Tutić koji je bio nezaustavljiv postigavši više od dvadeset koševa.

1 Custom 2
foto: KK Virovitica

Na turniru se održalo i natjecanje u košarkaškim igrama u kojima je Arijan Kečkiš pobijedio u natjecanju brzine vođenja lopte, te se plasirao na završnicu sportskih igara. Marko Krznarić natjecao se u slobodnim bacanjima, a Gabriel Denić u tehnici vođenja lopte. Ovog puta nisu imali sreće, te je malo falilo da i oni osiguraju završnicu.

Za Viroviticu su nastupali:

Virovitica 1: Luka Farkaš, Arijan Kečkiš, Gabrijel Kečkiš, Igor Kozlinger, Marko Krznarić, Karlo Farkaš, Fran Jemić, Borna Ivačko, Dominik Denac, Gabriel Denić.

Virovitica 2: Luka Farkaš, Samuel Smiljanić, Arijan Kečkiš, Gabriel Denić, Antonio Tutić, Marko Krznarić, Emanuel Vidović, Josip Šiško, David Smiljanić, Dorijan Čor, Luka Krušelj, Adrijan Markek.

Ostali rezultati:

Mladost Đurđevac – Radnik Križevci 5 -21
Vedi Bjelovar – DHPG Drnje 49-15
Radnik Križevci – Vedi Bjelovar 16-48
Koprivnica – Mladost Đurđevac 28 -7

(www.icv.hr, sp)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content