NEVJEROJATNA UTAKMICA U PITOMAČI Prlić postigao hat-trick, Plavšić asistirao Milošu za pobjedu

Prohladno, ali sunčano vrijeme očito nije bilo mamac za prevelik broj gledatelja na derbi susretu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica između Pitomače i Podravca iz Virja. Domaći nogometaši ušli su furiozno u igru i u prvih tridesetak minuta poveli 2:0. Oba zgoditka postigao je Milan Prlić.

To je očito razbudilo Podravce, koji su u pet posljednjih minuta prvog dijela utakmice izjednačili rezultat na 2:2.

U 52. minuti sudac Dražen Fejer dosuđuje kazneni udarac za goste, nakon što su se međusobno sudarila dva gostujuća igrača. Sučeva odluka revoltirala je domaće igrače i navijače. Gosti su realizirali kazneni udarac i poveli 3:2.

IMG 8401 Custom

Domaća momčad kreće na sve ili ništa i u toj jurnjavi ostavlja dosta prostora gostima za kontranapade, koji to nisu znali iskoristiti. U sedamdesetoj minuti odličnim udarcem s petnaestak metara Milan Prlić izjednačava rezultat na 3:3.

Pitomača niže prilike bez rezultata, sve do posljednje minute, kada je Plavšić odlično ubacio s desne strane, a Matija Miloš zakucao loptu u mrežu, što je dovelo do oduševljenja za domaću klupu i navijače. Nakon šest kola Pitomača je osvojila tri boda.

-Zadovoljan sam postignutim. Zahvaljujem se upravi na ukazanom povjerenju. Odradio sam kao trener, ono što sam dogovorio s čelnicima kluba, a za dalje ćemo vidjeti – zadovoljan je bio trener Pitomače Goran Bosilkovski.

IMG 8462 Custom

– Šteta što je završilo prvenstvo jer sam očito ušao u pravu formu, tek u posljednjem kolu – izjavio je najbolji igrač utakmice Milan Prlić.

Pitomača – Podravac Virje 4:3
Igrač utakmice: Milan Prlić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”491671″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content