PROSINAC U GRADU U utorak u Viroviticu stiže sv. Nikola, evo koga će prvo posjetiti

I ove godine u sklopu manifestacije „Prosinac u gradu“ za najmlađe je organizirano druženje sa Sv. Nikolom, koji, naravno, nikada ne dolazi praznih ruku. Grad Virovitica i ove godine u suradnji sa vijećima mjesnih odbora organizira prigodnu kazališnu predstavu za djecu koju će odigrati polaznici Dramske skupine Kazališta Virovitica pod vodstvom Snježane Lančić.

Riječ je o predstavi „Odabrani“ koja prenosi toplu poruku o čudotvornosti dobrote i ljubavi, a nastala je prema priči Karola Wojtyle. Nakon predstave, mališane će posjetiti sv. Nikola s vrećom punom poklona. Tako će prvi priliku za druženje sa sv. Nikolom u utorak imati mališani iz Milanovca i Svetog Đurađa. U 17 sati Nikola će posjetiti mališane u Mjesnom domu Milanovac, a potom u 19 sati u Mjesnom domu Sveti Đurađ.

Raspored održavanja predstava i podjele darova ostalih dana pogledajte OVDJE.

Sveti Nikola u utorak će posjetiti i mališane Udruge za Down sindrom Virovitičko-podravske županije. S vrećom punom darova u njihove će prostorije doći u 17 sati. Udruzi su u organizaciji darivanja pomogli Veterinarska praksa za male životinje Feliks, Zanatpromet, Brana Virovitica, PP Orahovica i Spider Grupa Pitomača. (www.icv.hr, ml)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content