SRAMOTA U KRIŽEVCIMA Domaći navijači zasuli uvredama vratara orahovačkog Papuka

Nogometaši orahovačkog Papuka u sklopu 12. prvenstvenog kola 4. lige BJ-KC-VT gostovali su u Križevcima kod momčadi Radnika i na kraju prema svemu osvojili više nego zasluženi i veliki bod.

Naime, bila je to sve samo ne nogometna predstava u Križevcima. Krenulo je ipak nogometno jer je Papuk pokazao zašto je lider prvenstva iako je igrao oslabljen bez ozljeđenih Radinkovića i Šimeka, ali uz povratnika, sjajnog Miroslava Rukavinu. Upravo je Rukavina doveo Papuk u vodstvo već u 8. minuti susreta. Papuk je bio bolja momčad, no jedna dekoncentracija koštala ih je izjednačenja, pogodio je Babić u 20. minuti. A onda je uslijedio onaj dio koji nema veze s nogometom, uslijed vrijeđanja Papukovih nogometaša, a posebno vratara Eljfata Mehmedija, Papukov čuvar mreže dobiva izravan crveni karton. Igrala se tek 31. minuta susreta.

-Ovo što sam danas doživio nikada u svojoj trenerskoj karijeri nisam. Od prve minute smo bili obasuti takvim vrijeđanjem da ne želim niti ponavljati što je sve publika u Križevcima izgovorila. Kulminiralo je kada su našem vrataru Memhediju prvo počeli hukati, a onda ga nazivati ”šiptarom” i konstantno ga vrijeđati po nacionalnoj osnovi, gnjusno i bezobrazno. Potom je Mehmedi neukusno reagirao prema njima te dobio crveni karton, a publika je nastavila u svom ritmu. Tužan sam i žalostan što se ovako što dozvoli na hrvatskim nogometnim travnjacima. Mi smo u nastavku ostavili srce na terenu, borili se do zadnje kapi znoja s igračem manje, 65 punih minuta sa sudačkom nadoknadom. Ovaj bod je tako velik za nas i ponosim se svojom ekipom koja je sve ovo izdržala – rekao je ogorčeni trener Papuka Darko Krsnik. Kao igrača utakmice izdvojio je sjajnog stopera Juricu Šantića.

-Jurica se kao i ostatak momčadi borio kao lav, u zadnjoj liniji odigrao je bez greške i potvrdio da je najbolji obrambeni igrač u ligi – zaključio je Krsnik.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content