VIROVITICA NA “ZIMSKI SAN” S PORAZOM Spudić: “Igrači moraju gristi na terenu, a ne izigravati zvijezde”

Istovremeno odigravanje utakmica 3. kola županijskog nogometnog kupa prorijedilo je tribine sportskog centra Vegeška. Na utakmicu trinaestog kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica između domaće momčadi i Graničara iz Đurđevca došlo je malo gledatelja.

Naravno najgrlatiji su zauzeli svoje uobičajene pozicije. Zbog odrađivanja kazne trener Samuel Spudić bio je u gledalištu, iza klupe, dok je na klupi bio Michael Mikolčić.

U devetnaestoj minuti, nakon jedne gužve u gostujućem kaznenom prostoru sudac Ivan Vinković dosuđuje kazneni udarac u korist domaće momčadi. Precizan je bio Nikola Suvajac.

IMG 8331 Custom

Do odmora Virovitičani su stvorili još nekoliko prilika, ali rezultat se nije mijenjao. U drugom dijelu domaći i dalje napadaju bez prestanka, ali nije bilo promjene rezultata. U šezdeset šestoj minuti gosti poravnavaju rezultat na 1:1. Na samom kraju utakmice, u osamdeset devetoj minuti gosti postižu pobjedonosni zgoditak i bodovi tako odlaze u Đurđevac.

-Već je neko vrijeme vidljivo, da ne igramo na našoj uobičajenoj razini. Igrači moraju gristi na terenu, a ne izigravati zvijezde. Imamo potencijal s kojim možemo pobijediti sve momčadi u ligi, ali moramo dati sve od sebe – nezadovoljan je bio angažmanom svojih igrača trener Virovitice Samuel Spudić.

Virovitica – Graničar Đurđevac 1:2
Najbolji igrač u redovima Virovitice: Luka Skoko

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”491641″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content