ŽUPANIJSKI NOGOMETNI KUP Tehničar iz Cabune izbacio jesenskog prvaka 2. ŽNL – Istok

Proteklog vikenda odigrano je 2. kolo županijskog nogometnog kupa, a najveću pažnju privukle su utakmice između Tehničara i miljevačke Mladosti u skupini Slatina-Orahovica, te derbi virovitičkih prigradskih naselja, Svetog Đurđa i milanovačkog Sokola u skupini Virovitica-Pitomača. Tehničar je na domaćem terenu nadigrao Mladost rezultatom 2:1, dok je Sveti Đurađ pobijedio Sokol 3:1.

Ostali rezultati:

Skupina Virovitica-Pitomača

Omladinac iz Korije deklasirao je na domaćem terenu Turnašicu 7:1, Dinamo iz Kapele Dvora izgubio je na “domaćem” terenu s visokih 1:5 od Croatie iz Grabrovnice, Gradina je ugostila Mladost iz Vukosavljevice i slavila s 4:2, dok je vrlo zanimljivo bilo u Terezinom Polju gdje je domaća Drava u golijadi iz kupa izbacila Kladare rezultatom 5:4.

Skupina Slatina-Orahovica

Zrinski iz Nove Bukovice pregazio je Munju iz Velikog Rastovca 6:0, Borova je izbacila Standard iz Nove Šarovke na gostovanju s 5:3, Ćeralije su također na gostovanju iznenadile Crnac 5:2, a Mladost iz Bakića pobijedila je na domaćem terenu DOŠK nakon izvođenja jedanaesteraca s ukupnih 6:5 (regularni dio 2:2).

(www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content