BOGATA PONUDA VRHUNSKIH MODELA U trgovini Bula potražite mobitele po daleko najpovoljnijim cijenama

U trgovinama Bula u Slatini i Virovitici ovih blagdana čekaju vas fantastične ponude mobitela. Počastite sebe i svoje najmilije vrhunskim mobitelima marke Samsung, Huawei i drugim traženim markama i modelima po daleko najpovoljnijim cijenama.

Kod nas možete pronaći i bogatu ponudu klasičnih i bežičnih punjača i drugu opremu za mobitele. U našem asortimanu nudimo i digitalne fotoaparate, navigacijsku opremu, zvučnike i woofere.

Iz bogate ponude za Vas izdvajamo: Samsung J32017 i Samsung Galaxy J4+ po najboljoj cijeni u regiji, od samo 899 kuna. U prosincu vas čeka i Huawei P smart po super cijeni od samo 1.399 kn.

MG 0819

Posjetite nas u Virovitici, na Gradskoj tržnici, na Trgu fra Bonifacija Gerbera 16 i u Slatini, u Ulici Vladimira Nazora 10. Radno vrijeme trgovine je od 8 do 19 sati radnim danom, subotom od 8 do 13 sati.

Povežite se ovih blagdana sa svojim najmilijima i snimite čarobne trenutke uz pomoć vrhunskih mobitela po najpovoljnijoj cijeni. Potražite svoj omiljeni mobitel u trgovinama Bula u Virovitici i Slatini. (promo)
MG 0832

[g-gallery gid=”496359″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content