DOM ZDRAVLJA U ČAĐAVICI Svoja vrata uskoro će otvoriti ordinacije opće i dentalne medicine, kao i ordinacija za patronažu

Ordinacije opće i dentalne medicine, kao i ona za patronažnu sestru, uskoro će otvoriti svoja vrata u novoj ambulanti Doma zdravlja u Čađavici. Prije nešto više od godinu dana župan Igor Andrović, uz načelnika Općine Čađavica Mirka Rončevića i tadašnjeg ravnatelja Doma zdravlja VPŽ, danas člana Uprave Hrvatskih šuma Igora Fazekaša, označio je početak radova na novoj ambulanti.

Radovi su završeni, očekuju se još potrebne dozvole i uskoro će novi Dom zdravlja u Čađavici primiti prve pacijente, koji inače, dolaze iz svih naselja ove općine. Zajedničkom sinergijom projekt su provele Virovitičko-podravska županija, Dom zdravlja VPŽ i Općina Čađavica, a ukupna vrijednost procijenjena je na oko 1,800.000 kuna. Radove je izvela tvrtka Građevinarstvo Horvat.

– Županija kao osnivač zdravstvenih ustanova nastavit će i nadalje ulagati u zdravstveni sektor kako bi svi žitelji naše županije imali što bolju zdravstvenu brigu i skrb bez obzira živjeli u većim ili manjim sredinama – podcrtao je župan Igor Andrović. (www.vpz.hr)

[g-gallery gid=”494371″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content