FOTO Udruga PAUK Orahovčanima uljepšala božićne blagdane sjajnim glazbenim festivalom

Udruga PAUK Orahovica i ove je godine uputila veliku glazbenu čestitku mladima cijele Slavonije. Naime, u njihovoj organizaciji u clubu Blues Orahovica održan je odlični dvodnevni glazbeni festival, tradicionalno i prepoznatljivo “Božićno rokanje”, ove godine u svom devetom izdanju.

BOŽIĆNO ROKANJE UZ VOJKA V I REPETITOR GLAZBENA JE ČESTITKA MLADIMA

2612repetitor 2 Custom

Prvog dana festivala pozornicu Bluesa zaokupirala je hip-hop glazba, a prvi su na scenu došli dečki iz osječkog kvarta Retfala pod nazivom Retfatlanata. Osječki reperi su zapalili publiku, bilo je tu mnoštvo mladih iz cijele regije, a posebna podrška bili su upravo dečki iz Retfale koji su podizali ionako uzavrelu atmosferu. Nakon Osječana, za mikrofon je došao popularni splitski hip-hoper Vojko V koji je razgalio srca ljubitelja ove vrste glazbe, a treba svakako reći da je club Blues bio prepun.

DSC 1062 Custom
Foto: M. Kopecki

Drugi dan festivala bio je rezerviran za pravi rock, a glazbenu priču tog dana otvorio je slatinski rock bend The Muddy Breakdown. Nakon toga uslijedio je nastup poznatog beogradskog rock sastava Repetitor za kojeg kažu da je Orahovica možda i najmanji grad u kojem je već pregršt puta nastupao i uvijek se u njega rado vraća. Krcati Blues bio je oduševljen svirkom Repetitora, u glas su se pjevali hitovi poput “Teško hodam”, “Ako te ikada”, “Suženi snovi” i mnogi drugi. U oba dana festivala održani su “afteri” u kojima su na drugom podiju ljubitelje elektronske glazbe zabavljali DJ-evi Moz, eMBee i Dr. LOG.

48922733 955624221298428 5376585488725442560 o Custom
Foto: M. Kopecki

-Prije svega moram reći da smo oduševljeni posjetom i od srca hvala svim ljudima koji su nas podržali i došli rokati s nama. Sudeći prema reakcijama s imenima ovogodišnjeg Rokanja smo itekako pogodili, naravno riječ je o vrhunskim izvođačima dva žanra koji jamče odličnu svirku. Hvala našim pokroviteljima, Virovitičko-podravskoj županiji i Gradu Orahovici, hvala clubu Blues na domaćinstvu kao i uvijek i vjerujem da ovo nije posljednje rokanje u našem Bluesu. Naravno, veliko hvala svim izvođačima koji su doslovno rasturili festivalsku pozornicu i od srca hvala svim članovima udruge PAUK koji su odradili vrhunski posao. Jednostavno, bilo je za pamćenje – kaže predsjednik Udruge PAUK Mirko Kufner.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

[g-gallery gid=”499821″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content