IZ ŽIVOTA DOMAĆICE Sanja Mijac Virovitičanima predstavila svoju novu knjigu recepata

U toploj i obiteljskoj amtosferi u Chocolate cafeu u Virovitici najpoznatija hrvatska gastroblogerica Sanja Mijac predstavila je danas (subota) svoju novu, ukupno treću i prvu samostalnu knjigu recepata. Riječ je o zbirci 113 recepata i ideja na 320 stranica, pod nazivom “Iz života domaćice”.

– Odlučila sam ovu kuharicu predstaviti kroz druženje, kako bi je svi zainteresirani mogli pregledati i ako im se svidi, i kupiti – iskreno kaže Sanja, dodavši kako se nada da će u kuharici svatko pronaći nešto za sebe.

domaćica

Jer uz starinske bakine palačinke, na popisu recepata su i ukusne svečane torte, umaci, pa i zimnica, “paradajz sos”… Ljubitelji kuhanja i slastica u njoj mogu pronaći ideje za naoko jednostavna jela, ali i isprobane recepte delicija za posebne prigode, kaže Sanja koji je svaki recept “testirala” i sama. Promocija knjige savršeno se uklopila u manifestaciju Prosinac u gradu, kao pripremu za Božić i u vrijeme kada svi traže neke nove ideje za blagdansku trpezu.

-Na nekim receptima smo doslovno odrasli, a neki su kombinacija starog i novog tako da ovu kuharicu mogu koristiti baš svi – objašnjava Sanja M., koja je recepte skupljala punih šest godina, otkako vodi svoj poznati blog “Domaćica – Hrana i život jedne mame”, a zbog kojeg je nedavno proglašena najpoznatijom gastroblogericom u Hrvatskoj.

sve1

Tako će uz one recepte koju je internetska publika već imala prilike upoznati na blogu, u novoj kuharici moći pronaći i niz novih ideja, priča i tridesetak još nepoznatih recepata. Nakon ”Gastro putovanja Virovitičko-podravskom županijom” i ”Slatkog putovanja Virovitičko-podravskom županijom”, treća kuharica Sanje Mijac donosi i prekrasne fotografije jela i slastica koje prate recepte, a koje je sama snimila i time još jednom potvrdila svoju svestranost.

U toploj atmosferi predstavljanja nove kuharice uživala je i Vlasta Honjek-Golinac, zamjenica virovitičkog gradonačelnika te brojni prijatelji i poznanici koji su vrijednoj Sanji čestitali na ovom uspjehu. (www.icv.hr, mlo)

[g-gallery gid=”497665″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content