IZNENAĐENJE ZA MALIŠANE Odgojiteljice Dječjeg vrtića Suhopolje osmislile i odigrale predstavu za sv. Nikolu

- PROMO -

Ove godine su odgojiteljice i ravnateljica Dječjeg vrtića Suhopolje, u svom veselom stilu, opet pripremile veliko iznenađenje za svoje mališane i roditelje. U slobodno vrijeme, nakon što isprate djecu iz vrtića, uvježbavale su predstavu kojom su iznenadile sve prisutne u suhopoljskom društvenom domu prigodom dočeka sv. Nikole.

U predstavi su na šaljiv način prikazale jedan uobičajen dan u vrtiću i sve ljepote odgojiteljskog posla. Mnogi su se mališani prepoznali u veselim nastupima razigranog „Dine“, nježne „Lucije“, vrckave „Maše“, šutljive „Dore“ i veselog „Marka“ koje su kroz uloge prikazale suhopoljske odgojiteljice. Cijeli nastup bio je prožet prosinačkim temama, očekivanjem sv. Nikole i dječjim prijedlozima kako ljudima oko sebe uljepšati ove nadolazeće blagdane. Uz glazbenu pratnju nastavnice Irene Maras, stručne suradnice koja redovito surađuje s vrtićem u Suhopolju, kroz predstavu su zajedno s djecom i roditeljima ispjevali i nekoliko tematskih dječjih pjesama. Ideju i scenarij predstave napisale su odgojiteljice Ivana Tomljanović i Bernarda Žibreg.

IMG 9709c51f421e3321398c0e6f5762ec90 V
Foto: Dječji vrtić Suhopolje

Uz veselje zbog darova koje im je podjelio sv. Nikola, djeca su se posebno obradovala šaljivom nastupu svojih teta. A roditelji, su uživali s njima i zbog njih – Možemo samo reći veliko hvala našim odgojiteljicama suhopoljskog vrtića zbog svega što svakodnevno čine za našu djecu – rekla je Natalija Kožić Lukačević, predstavnica roditelja u Upravnom vijeću Dječjeg vrtića Suhopolje. (www.icv.hr, nkl)

[g-gallery gid=”495333″]

Povezane vijesti

Skip to content