JOSIP JADAN OSVOJIO SREBRO Virovitički interventni policajac odličan na sportskom natjecanju “Viribus unitis”

Na četvrtom izdanju tjelesno najzahtjevnijeg sportskog natjecanja u Oružanim snagama Republike Hrvatske “Viribus Unitis”, koje je održano u sportskoj dvorani vojarne “1. HGZ” na Tuškancu u Zagrebu, sudjelovala su i tri virovitička interventna policajca.

Na natjecanju se okupilo 120 natjecatelja iz redova Oružanih snaga RH, Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva pravosuđa, Hrvatske gorske službe spašavanja te Hrvatske vatrogasne zajednice.

Primarni cilj ovog je natjecanja promicanje zdravog načina života i sportskih aktivnosti, podizanje borbene spremnosti te poticanje zdravog natjecateljskog duha, a organizira se u znak sjećanja na časničkog namjesnika Antu Malića, koji je poginuo 26. lipnja 1995. u 22. godini života tijekom operacije “Skok-2”.

Na natjecanju “Izazov tjelesne spremnosti – Viribus unitis” natječu se pojedinci i ekipe u CrossFit disciplinama: zgibovi (pull ups), potisak (push-press), marinac preko šipke (over the bar burpee), nabačaj (clean), hodanje sa opterećenjem (farmerski hod), obrnuto povlačenje (trx-pull up), podizanje nogu do šipke (toes to bar), podizanje koljena na prsa (knees to elbows), veslanje (row), bacanje lopte u zid (wall ball) te nabačaj uz čučanj i potisak (thruster).

jj Custom
foto: facebook

Policijski službenik Interventne jedinice policije Policijske uprave virovitičko-podravske Josip Jadan u kategoriji od 30 do 40 godina svojim je sudjelovanjem na takvom prestižnom i vrlo zahtjevnom natjecanju osvojio drugo mjesto.

(www.icv.hr, jš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content