“Naših prvih bračnih pedeset”: zlatni pir Ruže i Ante Arambašića

foto: privatna arhiva

Iako mnogi danas nemaju vjere u ljubav, ona ipak postoji. Dokazali su to prošlog petka Ruža i Anto Arambašić iz Turanovca koji su u Mjesnom domu u Turanovcu proslavili svoj zlatni pir.

Radostan događaj bio je sjajno prisjećanje na njihovo vjenčanje koje se sklopilo 28. prosinca 1968. godine u Velikoj Brusnici. Svoje veselje u ovo blagdansko vrijeme slavljenici su podijelili s mnogobrojnom rodbinom koja je doputovala iz različitih krajeva naše zemlje, ali i iz udaljenih europskih zemalja, kako bi proslavili ovu dugovječnu ljubav. Ruža i Anto istaknuli su da su u cijelom svom bračnom stažu ipak najponosniji na svoju djecu, sina Matu, kćeri Jasminku i Snježanu, snahu Katicu, zetove Zorana i Domagoja te na sedmero krasne unučadi.

foto: privatna arhiva

Svojim gostima poželjeli su mnogo ljubavi i strpljenja, dok su svima koji su već uplovili u bračnu luku poželjeli dugovječne brakove, a onima koji još nisu u bračnu luku stupili, poželjeli su puno sreće u potrazi za dobrim životnim suputnicima te sreću u izgradnji bračnoga zajedništva, nalik onomu koje oni njeguju već punih pedeset godina.

(www.icv.hr, žđl)