Naturavita u finalu “Nikole Nemčevića” slomila otpor Caffe bara Apis, Begović najbolji igrač turnira

U sportskoj dvorani Osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači u nedjelju navečer završen je malonogometni turnir “Nikola Nemčević”, koji je organizirao Nogometni klub Pitomača.

U prvom polufinalnom susretu ekipa Vulkanizer Jakupec prva je povela, do kraja utakmice bilo je uzbudljivo. Momčad caffe bara Apis je preokrenula rezultat na 2:1. Nogometaši Vulkanizera Jakupec su uspjeli izjednačiti na 2:2. Caffe bar Apis je ponovno stekao prednost od 3:2, koju je uspio očuvati do posljednjeg sučevog zvižduka te su njegovi igrači proslavili ulazak u finale.

U drugom polufinalu dugo vremena rezultat je bio 0:0. Desetak minuta prije kraja susreta Naturavita je s dva zgoditka povela 2:0. Momčad Vina Koren je smanjila na 2:1, ali više od toga nije uspjela. U susretu za treće mjesto ekipa Vina Koren je bila dominantna pobijedivši s visokih 8:1.

IMG 1737 Custom

Finalni susret donio je terensku dominaciju momčadi Naturavite, koja je povela s 1:0, ali dugo vremena nije uspjela još jednom svladati odlično organiziranu obranu sastava caffe bara Apis predvođenu vratarom Josipom Vuzemom. Okosnicu momčadi caffe bara Apis činili su igrači županijskog drugoligaša Borove, dok su kostur momčadi Naturavita držali igrači Pitomače. Desetak minuta prije kraja Naturavita povećala je prednost na 2:0. Caffe bar Apis kreće na “sve ili ništa” što koriste igrači Naturavite i postavljaju konačni rezultat 4:0.

Najboljim igračem turnira proglašen je Ivan Begović (Naturavita), dok je najbolji vratar Josip Vuzem (Caffe bar Apis). Najbolji strijelac završnice turnira bio je Marko Keljar (Vina Koren) s devet zgoditaka.

IMG 1721 Custom

Medalje, pehare i priznanja najboljim momčadima i pojedincima podijelio je Denis Nemčević, sin Nikole Nemčevića, ujedno i prvi čovjek Nogometnog kluba Pitomača.

Rezultati završnice u nedjelju, 30. prosinca:

Polufinalni susreti:

CAFFE BAR APIS – VULKANIZER JAKUPEC 3:2
NATURAVITA – VINA KOREN 2:1

Utakmica za treće mjesto:

VULKANIZER JAKUPEC – VINA KOREN 1:8

Finale:

CAFFE BAR APIS – NATURAVITA 0:4

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”500338″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content