OPĆINA ČAĐAVICA Mirko Rončević: Ove smo godine znatna sredstva uložili u razvoj općine i pokazali socijalnu osjetljivost za svoje mještane

Bliži nam se kraj 2018. godine pa smo načelnika općine Čađavica, Mirka Rončevića, pitali po ćemu će pamtiti ovu godinu.

– Ova godina donijela nam je dosta lijepih trenutaka i projekata koji su od značaja za razvoj i opstanak Općine Čađavica. Neki od većih i važnijih su izgradnja nove zgrade ambulante u Čađavici, završetak izgradnje nerazvrstane ceste Zvonimirovac-Suha Mlaka, sanacija društvenog doma, prilazne ceste i parkirališta kod groblja u Čađavičkom Lugu, a završili smo i s izgradnjom pješačke staze u Čađavičkom Lugu. Na radost naših mališana i njihovih roditelja, putem pravovremenih nominacija na natječaje, osigurali smo financijska sredstva za izradu projektne dokumentaciju kao i za izgradnju dječjeg vrtića u Čađavici.

ambulanta cadjvica 3
Foto: K. Toplak

Dosta sredstava i vremena smo ove godine uložili na izradu projektnih dokumentacija, kako bismo spremni dočekali sljedeću godinu i nadolazeće natječaje. Tako već sada imamo pripremljenu dokumentaciju za izgradnju športsko-rekreativnog centra u Čađavici, izgradnju društvenog doma u Vraneševcima, izgradnju pješačkog mosta u Čađavici, izgradnju pješačkih staza u Noskovcima i obnovu društvenog doma u Noskovcima.

Gotovo sve navedeno ne bi bilo moguće da uz nas nije naša Razvojna agencija VIDRA, a koja nam je velika potpora pri nominacijama naših projekata te joj i ovom prilikom zahvaljujem.

Socijalno smo osjetljiva općina koja svojim mještanima pomaže u okviru svojih mogućnosti te financijski pomažemo obitelji slabijeg imovinskog stanja, vodimo brigu o predškolcima, učenicima i studentima, novorođenčadi, starim i nemoćnima osobama – rekao je načelnik Rončević.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content