Pobjednik Hvidrinog “Božićnog turnira” je ekipa Aero-Tec iz Virovitice

Povodom manifestacije “Prosinac u gradu”, Kuglački klub Hvidra na čelu s predsjednikom Milom Bićanićem tradicionalno organizira humanitarni “Božićni turnir”.

Ove godine na turniru održanom na kuglani Tvina je sudjelovalo sedam ekipa, a ekipno je prvi bio tim “Aero Tec” iz Virovitice. Drugo mjesto osvojila je HVIDRA Virovitica, a treći je bio Kuglački klub Slatina.

KUGLANJE 2 Custom
foto: Kuglački klub HVIDRA Virovitica

Pojedinačno je prvo mjesto osvojio Josip Asić iz HVIDRA-e Virovitica, drugi je bio Milan Đuradin, također iz HVIDRA-e, dok je treće mjesto pripalo Željku Kermendu iz Kuglačkog kluba Slatina.

Svim natjecateljima koji su sudjelovali na ovom turniru zahvalio je predsjednik kluba Mile Bićanić napomenuvši da HVIDRA Virovitica već dugi niz godina organizira nekoliko turnira godišnje s kojih sva sredstva idu u humanitarne svrhe, onima kojima je ta pomoć najpotrebnija.

KUGLANJE 3 Custom
foto: Kuglački klub HVIDRA Virovitica

Tu inicijativu je pohvalio i tajnik Sportske zajednice Grada Virovitice Tihomir Majstorović koji je zajedno s predsjednikom Bićanićem uručio nagrade najuspješnijim ekipama i pojedincima.

(www.icv.hr, bs)

KUGLANJE 4 Custom
foto: Kuglački klub HVIDRA Virovitica

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content