PROSINAC U PITOMAČI Raskošna glazbena čestitka publici za Božić

HPDG Sloga iz Pitomače u suradnji sa zborovima i pjevačima pitomačkog kraja održalo je sinoć (subota) u prepunoj crkvi sv. Vida tradicionalni božićni koncert.

Božićnim napjevima, pjesmama, tradicionalnim i suvremenim skladbama publici su se predstavili i Pjevački zbor crkve sv. Vida Pitomača, Ženski pjevački zbor Gorbonuk Kloštar Podravski, poznati vokalni sastav The Fusion, Pjevački zbor Osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači, Pjevačko društvo “Ferdinand” iz Ferdinandovca te Limena glazba Pitomača.

Predsjednica HPGD Sloga Štefica Kaša na kraju koncerta zahvalila je publici koja ih vjerno prati godinama i župniku Ivici Puškadiji na dugogodišnjoj suradnji. Istaknula je da im kao društvu puno znači podrška i što im župa uvijek ustupi ovaj sakralni prostor za koncert u povodu Božića.

Župnik Ivica Puškadija je istaknuo kako mu je drago da se ovaj koncert održava baš u župnoj crkvi te svima zaželio sretan i blagoslovljen Božić te da se i sljedeće godine svi izvođači ponovno okupe na ovoj lijepoj tradicionalnoj manifestaciji. (www.icv.hr, db, foto: foto Begović) [g-gallery gid=”499202″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content