Splitsko-dalmatinska županija bit će “Županija partner” 24. Viroexpo-a

Nakon što je to u prošlom izdanju bila Sisačko-moslavačka, Županija partner 24. Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2019., koji će se u Virovitici održavati od 15. do 17. ožujka bit će Splitsko-dalmatinska županija.

-Prihvatili smo biti Županija partner na Viroexpu 2019. godine. Radi se o jednom od najvećih gospodarskih sajmova u Hrvatskoj i zbog toga se zahvaljujemo i županu Igoru Adroviću i Virovitičko-podravskoj županiji što su u nama prepoznali budućeg partnera, a mi ćemo se na ovom međunarodnom sajmu predstaviti u najboljem svjetlu – poručili su iz Splitsko-dalmatinske županije.

Organizatori i pokrovitelji Viroexpo-a su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Podsjetimo, Zemlja partner 24. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo bit će Republika Slovenija.

(www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content