U Gornjem Bazju održana “2. VAT-RA” – božićna vatrogasna radionica za djecu

DVD Gornje Bazje u suradnji s Vatrogasnom zajednicom i Savjetom vatrogasne mladeži Virovitičko-podravske županije organiziralo je 2. božićnu vatrogasnu radionicu za djecu – članove DVD-a i one koji to još nisu.

Stotinjak djece okupilo se u Mjesnom domu u Gornjem Bazju te uz božićnu glazbu izrađivalo različite ukrase za božićno drvce, pekli božićne kolače, pili dječji punč.

Sve prisutne je na početku pozdravila zamjenica predsjednika Savjeta vatrogasne mladeži VZ VPŽ Marija Komar koja je svima poželjela dobrodošlicu i zaželjela dobru zabavu.

48385644 10156890340381703 2582355434681663488 n Custom
foto: DVD Suhopolje

Radionica je završila plesom, pjesmom, igrom i druženjem. Marija Komar – zamjenica predsjednika Savjeta mladeži, ujedno i voditeljica mladeži DVD-a Vukosavljevica, najvećeg i najbrojnijeg DVD-a po pomlatku i mladeži na području Virovitičko- podravske županije izjavila je kako je ova radionica pun pogodak jer osim što se aktiviraju oni najmlađi u ovo zimsko doba kad vani nema nikakvih aktivnosti, potiče se i njihovo međusobno druženje i upoznavanje, nesvjesno im se ugrađuje ljubav i pozitivan stav prema dobrovoljnom vatrogastvu i na taj način stvara se sigurna i kvalitetna budućnost DVD-ova s područja VPŽ.

Na radionici, uz voditelje pomlatka prisutne su bile i mame najmlađih sudionika (od 2 do 6 godina) koje su se priključile igri s vatrogasnim vozilima, dječjim bušilicama i motornim pilama te bojanju vatrogasnih bojanki.

(www.icv.hr, Općina Lukač)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content