FOTO Pavo Tutenov ponovno izabran za predsjednika Udruge maratonaca VPŽ ”Glasnici istine”

Udruga maratonaca Virovitičko-podravske županije ”Glasnici istine” jučer, 25. siječnja, održala je redovnu izbornu skupštinu, a odmah nakon i redovnu godišnju izvještajnu skupštinu.

Na izbornoj skupštini za novog predsjednika ponovno je izabran Pavo Tutenov, za potpredsjednika Mario Kovač, a novi tajnik je Miroslav Milovuković. Upravni odbor u narednom mandatu čine Pavo Tutenov, Mario Kovač, Miroslav Milovuković, Goran Drako i Darko Dolovski, dok su za članove Nadzornog odbora Udruge izabrani Ivan Medved, Robert Poljanac i Marina Tutenov.

Na početku redovne godišnje izvještajne skupštine sve nazočne, među kojima su bili i zamjenik virovitičko-podravskog župana Darko Žužak, zamjenik slatinskog gradonačelnika Bojan Plantak i predsjednik Zajednice udruga i članova HVIDRA-e VPŽ Mato Bubaš te brojni predsjednici i predstavnici udruga rada sa slatinskog područja, pozdravio je novi-stari predsjednik ”Glasnika istine” Pavo Tutenov, koji je ujedno podnio izvješće o radu udruge u 2018. godini, kao i financijsko izvješće za isti period. Također, predsjednik Turenov iznio je plan rada i financijski plan za tekuću, 2019. godinu.

Pred kraj izvještajne skupštine nazočnima su se obratili gosti, predsjednici i predstavnici udruga sa slatinskog područja, kao i već spomenuti Mato Bubaš, Bojan Plantak i Darko Žužak, svi skupa pohvalivši rad Udruge maratonaca VPŽ ”Glasnici istine” te im poželjevši puno uspjeha u radu u narednom periodu.

Nakon službenog dijela upriličena je svečana večera za članove Udruge i sve goste.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)