Kineziolog Ivan Kelečić u Studentskom domu Virovitica govorio o važnosti pravilne prehrane te planu i programu vježbanja

U dnevnoj sobi Studentskog doma Virovitica jučer (srijeda) je održana radionica “Odgovoran pristup zdravlju” pod vodstvom kineziologa Ivana Kelečića.

Naglasak radionice bio je na važnost pravilne prehrane u svakodnevnom životu, rekreaciju, sastav tijela te plan i program vježbanja, a studenti su i sami aktivno sudjelovali u provođenju već spomenute radionice.

Studenti su dobili, svako za sebe, za ispunjavanje osobni karton trenutnog sastava tijela, koji je izmjeren na posebnoj vagi, a time su dobili podatke kojima mogu dalje regulirati plan prehrane i program vježbanja, odnosno rekreacije. Profesor Kelečić spomenuo je i jako korisne mobilne aplikacije za prehranu i tjelovježbu.

"Zdravlje je najveće bogatstvo". – Vergilije 🍀Kineziolog Ivan Kelečić, prof., održao je radionicu u studentskom domu Virovitica sa studentima "Odgovoran pristup zdravlju". Govorio je o važnostima pravilne prehrane i tjelovježbe te rekreacije u svakodnevnom životu. Studenti su dobili, svako za sebe, za ispunjavanje osobni karton trenutnog sastava tijela, koji je izmjeren na posebnoj vagi, te time dobili podatke kojima mogu dalje regulirati plan prehrane i program vježbanja, rekreacije. Spomenuo je i jako korisne mobilne aplikacije za prehranu i tjelovježbu. Radionica je bila vrlo motivirajuća i prof. Ivan Kelečić je bio susretljiv u svim pitanjima i raspravama u vezi zdrave prehrane i tjelovježbe sa studentima. 💪😁👉🤸🏋*Veronika

Objavljuje Studentski dom Virovitica u Srijeda, 23. siječnja 2019.

Radionica je bila vrlo motivirajuća, a Kelečić je bio susretljiv u svim pitanjima i raspravama u vezi zdrave prehrane i tjelovježbe sa studentima.

(www.icv.hr, ts, facebook, Studentski dom Virovitica, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content