Orahovački vatrogasci u humanitarnoj akciji za obitelj Korman iz Čaglina

Članovi DVD-a Orahovica pokrenuli su humanitarnu akciju za sedmeročlanu obitelj Korman iz Čaglina koja je nedavno u požaru ostala bez krova nad glavom i svih svojih stvari. Ovaj nesretni slučaj potresao je čitavu Hrvatsku, a orahovački vatrogasci poznati kao veliki humanitarci i ovoga puta odlučili su pomoći.

-Pokrenuli smo akciju među našim članovima te prikupljamo sredstva kojima ćemo kupiti prehrambene artikle i potrepštine za obitelj Korman, a ostvarili smo i suradnju s gradskim društvom Crvenog križa Orahovica koji će u sklopu naše akcije donirati odjeću i obuću te još nešto stvari kako bi pomogli nesretnoj obitelji – kaže zapovjednik DVD-a Orahovica Robert Orina.

Akcija traje do petka ujutro kada će nekoliko članova u ime Društva sve što su skupili osobno odnijeti u Čaglin i uručiti obitelji Korman.

-Hvala svima koji su odlučili pomoći i onima koji će u sljedeća dva dana to učiniti. Već sada mogu reći da naši članovi imaju veliko srce i osjećaj da je toj obitelj doista potrebna pomoć – istaknuo je R. Orina. (www.icv.hr, vg, Foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content