PROMICANJE ZDRAVLJA Zavod za javno zdravstvo potisao sporazum o suradnji s Plivačkim klubom Virovitica

Ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Virovitičko-podravske županije “Sveti Rok” dr. Miroslav Venus i predsjednik Plivačkog kluba Virovitica Dražen Majetić potpisali su danas (srijeda) sporazum o suradnji u zajedničkim aktivnostima u promicanju zdravlja. Tom prilikom Zavod je Plivačkom klubu Virovitica donirao vrijednu opremu za sve plivače – kape i ručnike.

IMG 2528 Custom

-Zavod je odlučio pomoći Plivačkom klubu Virovitica jer se nalazi u specifičnoj situaciji, bez bazena. No, bazen im ne možemo nadomjestiti, ali im možemo pomoći na ovaj način, s opremom – rekao je dr. Miroslav Venus.

IMG 2530 Custom

– Ovo je za naš klub značajna pomoć u daljnjem radu i podstrek za postizanje još boljih rezultata – zaključio je Dražen Majetić.

Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije već niz godina u svojim preventivnim aktivnostima usmjerenima promicanju zdravlja, surađuje s mnogim organizacijama civilnog društva, a sada je suradnju proširio na još jednu organizaciju – Plivački klub Virovitica. (www.icv.hr, mš, Foto: M. Šolc)

IMG 2551 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content