Županija izdvaja pola milijuna kuna poduzetnicima za subvencioniranje poslovnog prostora Poduzetničkog inkubatora VPŽ

Župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović, objavio je Javni poziv za subvencionirano korištenje poslovnog prostora Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije za 2019. godinu. Ovim programom dijelit će se potpore gospodarskim subjektima, koji svojim poslovanjem ostvaruju tržišnu uspješnost, potaknuti će se njihov rast i ubrzati njihov daljnji razvoj.

Cilj poziva je osnažiti kapacitet malih i srednjih gospodarskih subjekata, povećati konkurentnost te stvoriti povoljnije i kvalitetnije poslovno okruženje jeftinijih i pristupačnijih adekvatnih poslovnih prostora za gospodarske subjekte malog i srednjeg poduzetništva na području Virovitičko-podravske županije.

U Proračunu Županije za 2019. godinu osigurano je ukupno pola milijuna kuna za dodjelu bespovratne potpore temeljem ovog Programa. Korisnici bespovratnih sredstava po ovom projektu su trgovačka društva, obrti, zadruge, udruge usmjerene na razvoj gospodarstva (gospodarsko interesna udruženja (klasteri), registrirani kod nadležnog registarskog tijela sa sjedištem u Virovitičko-podravskoj županiji i to prvenstveno poduzetnici početnici te poduzetnici koji se nalaze u razvoju svojih poduzetničkih aktivnosti, a bave se ili imaju namjeru baviti se proizvodnom djelatnošću, uslužnom djelatnošću vezanom uz proizvodnju, trgovinom, djelatnostima iz područja ICT-a multimedije, digitalne grafike, arhitekture i građevinarstva, elektrotehnike ili elektroničkog poslovanja, poduzetnicima koji razvijaju projekte ili koriste inovativan koncept poslovanja.

Cjelokupan tekst javnog poziva može se vidjeti u rubrici „Natječaji“ na službenoj stranici Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) ili ovdje. (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content