“DINAMO U EUROPI” Međugradski pub kviz u Štednoj pripao ekipi “Blue Hell”

foto: čitatelj

Međugradskim pub kvizom na temu “Dinamo u Europi” obilježeno je i “Dinamovo proljeće” u Virovitici.

Domaćin kviza bio je Caffe i disco bar “ŠTEDNA” u Virovitici. Kviz je sastavljen od dva poluvremena po 15 minuta, a između poluvremena održana je desetominutna pauza.

Nakon prvog poluvremena situacija na tablici je pokazala da su svi znanjem jako blizu te da ih par bodova ili svega jedan bod dijeli na tablici. Ekipa “Dabrove nogice” u prvom krugu je podbacila iako su u ekipi imali članove koji su učili, trudili se i pregledavali utakmice tjednima ranije.

foto: čitatelj

Publika je od njih očito previše očekivala pa su “pukli” pod pritiskom. “Blue Hell” je zasjeo na prvo mjesto sa samo tri člana od prijavljena četiri što se pokazalo dobrim, jer su 2. poluvrijeme bili u kompletnom sastavu i s nekoliko bodova manje.

Nakon 2. poluvremena situacija se na tablici nije promijenila, ali bilo je pritužbi, ponavljanja pitanja i negodovanja što je samo “uljepšalo” cijeli kviz i pokazalo kako su svi prisutni bili spremni boriti se za svaki bod.

Pobjednik kviza je ekipa “Blue Hell” te su ponosno preuzeli svoje nagrade, drugo mjesto je pripalo najmlađoj ekipi “1950 km/h”, treće mjesto je izborila ekipa “Plavi rum”, a posljednji su bili veliki favoriti “Dabrove nogice”.

foto: čitatelj

1. Blue Hell (Grahovac Dario, Likar Dražen, Andrović Saša i Zdravko Lazić – Grekša)

2. Plavi rum (Oliver Weiss, Crljenić Marko i Orban Marijan – Mrvica)

3. 1950 km/h (Rok Horaček, Moslavac Fran i Luka Skoko)

4. Dabrove nogice (Tvrtko Ključec, Siniša Palm, Marko Teskera i Sanjin Mandić – Sano).

(www.icv.hr)

foto: čitatelj