FOTO Lokomotiva “protutnjala” kroz Viroviticu: Lavice izgubile u Kupu od puno kvalitetnijih suparnica

Susret 1/8 završnice Kupa Hrvatske za rukometašice između 1234 Virovitice i zagrebačke Lokomotive privukao je u sportsku dvoranu Tehničke škole veliki broj gledatelja. Atmosfera nas je podsjećala na nekadašnje prvoligaške dane, kada se za ženski rukomet tražila karta više. Već na samom početku bilo je vidljivo da je domaći mladi sastav impresioniran protivnikom i brojnom publikom. Lavice su pravile pogreške na koje nisu navikle svoje navijače te su gošće iz Zagreba već nakon početnih nekoliko minuta otišle na nedostižnu prednost.

Sastav pun reprezentativki koji vodi izbornik seniorske reprezentacije bio je nepremostiva prepreka za domaće mlade igračice. Lavicama je ruka bila nesigurna i nisu imale uobičajeno samopouzdanje. Publika je shvatila omjer snaga te je do posljednje minute bodrila svoje igračice, koje ako nastave s dosadašnjim igrama u drugoj ligi mogu razmišljati o naslovu i plasmanu u prvu ligu, gdje uz nekoliko pojačanja mogu biti ozbiljan konkurent većini klubova.

MG 7314

1234 Virovitica – 9
RK Lokomotiva – 34

1234 Virovitica: Devald, Hrvoić, Jezerčić, Veršec Đud 1, Hudoletnjak 7 (3), Maja Biuk, Mustač (4+0), Medved, Zupčić, Bardić, Prpić, Deskar 1, Oštrić, Miklić i Iva Biuk (2+1). Trenerica: Zdenka Premužić.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”510009″]

[g-gallery gid=”510040″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content