FOTO Lončarek zabio za remi Suhopolja na Parku, Obžetić i Stupar “potopili” Prugovac u Borovi

Na stadionu Park u Suhopolju jučer (nedjelja) su se susreli domaći županijski prvoligaš i vodeća momčad lige Suhopolje i Dilj iz Vinkovaca, koji se uspješno natječe u prvoj županijskoj ligi Vukovarsko-srijemske županije.

Utakmica je prije svega bila zanimljiva jer gostujuću momčad vodi trener Dejan Pavličić, a njegov brat Tomislav igra. Naime, braća Pavličić su bili igrači Suhopolja, a ovo je bio susret velikih prijatelja i bivših suigrača (Tolo, Ibriks, Menegati, Lončarek, Dumenčić)…

Prije samog početka utakmice igrači su ovjekovječili trenutak zajedničkom fotografijom, a onda, prava čvrsta utakmica. Prvo poluvrijeme pripalo je Suhopolju, na predah se otišlo rezultatom 1:0, a strijelac je bio Zdenko Lončarek.

Sredinom drugog dijela gosti su preko Banovca uspjeli poravnati rezultat, koji se do kraja utakmice nije mijenjao. Imao je suhopoljski sastav nekoliko izglednih prilika za pogodak, ali mreža gostujućeg vratara u drugom je dijelu ostala netaknuta.

Na Školskom vrtu u Gornjem Bazju domaći županijski prvoligaš Bratstvo poveo je u susretu sa Zdenkom iz Velikih Zdenaca, vodećom momčadi 1. županijske lige Bjelovarsko-bilogorske županije zgoditkom Vedrana Bajivića. U nastavku su gosti preko Franala i Vizvara došli do pobjede 1:2.

U Čačincima je domaća Mladost odigrala 2:2 sa Slogom iz Zdenaca. Ovo je bio susret županijskih prvoligaša. Za domaću momčad strijelci su bili Ivan Buneta i Marko Nemeth. Trener Velimir Tresk isprobao je svih dvadesetak igrača koji su mu bili na raspolaganju.

Županijski drugoligaš Borova pobijedila je Prugovac, člana druge županijske lige Koprivničko-križevačke županije 5:1. Strijelci za Borovu su bili po dva puta Antun Stupar i Darko Obžetić, a jedan zgoditak je postigao Tomislav Holec.

(www.icv.hr, mš, ts, foto: T. Szabo)