FOTO Održana redovna godišnja skupština Nogometnog kluba Mladost Čađavica

Županijski prvoligaš, Nogometni klub Mladost Čađavica danas (subota) je održao redovnu godišnju izvještajnu skupštinu u čađavačkom Mjesnom domu.

Poslije intoniranja hrvatske himne te odavanja počasti poginulim hrvatskim braniteljima minutom tišine, predsjednik kluba Josip Piskać podnio je izvješće o radu i financijsko izvješće za 2018. godinu te iznio plan rada i financijski plan za tekuću godinu. Izvješća i plan rada, kao i financijski plan za 2019. godinu usvojeni su jednoglasno.

IMG 4659 Custom

– U klubu imamo problem kao i većina klubova na županiji, a to je odlazak mladih na sezonski rad na more i preko granica Hrvatske, ali mi to, nažalost, ne možemo spriječiti. Na nama je da pokušamo ovima što ostaju stvoriti što bolje uvjete da bi ostali u klubu. Početak jesenskog dijela prvenstva bio je loš, ali smo se probudili, doveli smo novog trenera i zadnjih četiri-pet kola smo odigrali dobro. Trenutno se nalazimo na osmom mjestu prve županijske nogometne lige, a nadamo se da ćemo u proljetnom dijelu prvenstva doći na svoje i uhvatiti korak s klubovima na vrhu ljestvice – rekao je predsjednik NK Mladost Čađavica Josip Piskać te dodao da klub okuplja i mlađe uzraste, tj. juniore i pionire, koje vodi Mario Car i s čijim je radom jako zadovoljan.

IMG 4618 Custom 1

Čestitke na uspješnom dosadašnjem radu i sreću u budućem, Upravi kluba i nogometašima uputili su predsjednici mjesnih odbora i predstavnici udruga s područja općine Čađavica te načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević koji je, između ostalog, rekao da će Nogometni klub Mladost uvijek imati njegovu podršku i podršku Općine.

IMG 4613 Custom

Na kraju skupštine, predsjednik Josip Piskać uručio je načelniku Mirku Rončeviću zahvalnicu za dugogodišnju uspješnu suradnju.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”506171″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content