Na 24. Danu manjića općina Lukač pokazala bogatstvo svoje gastronomske ponude

Športsko-ribolovni klub “Drava” iz Terezinog Polja održao je na Dravi, na ušću mrjestilišta Mala Drava, „Đukin šor“, Dan manjića. Okupili su se brojni članovi kluba, ali i drugi ljubitelji ribe iz Virovitičko-podravske županije. Domaćini su se iskazali gastronomskom ponudom i počastili sve goste. Priredba je organizirana pod pokroviteljstvom Općine Lukač. Među brojnim posjetiteljima bili su i zamjenik virovitičko-podravskog župana Marijo Klement, kao i načelnik općine Lukač Đuro Bukvić.

– Na današnji dan po 24. put odvija se manifestacija Dan manjića na našoj ljepotici Dravi. Došli su brojni članovi ŠRD “Drava” iz Terezinog polja i njihovi simpatizeri i prijatelji, zaljubljenici u ribolov. Svi prisutni će moći uživati u delicijama koje su im pripremili domaćini. Općina Lukač je stala iza ove priredbe i nadam se da će se ova tradicija nastaviti i ubuduće – rekao nam je načelnik općine Lukač Đuro Bukvić.

Okupljeni ljubitelji ribolova družili su se uz dobru hranu, piće i pjesmu, do kasno u noć. (www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”506188″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content