NK SVETI ĐURAĐ ODRŽAO SKUPŠTINU Ivan Ćavarušić ponovno predsjednik, u planu navodnjavanje igrališta

U Mjesnom domu virovitičkog prigradskog naselja Sveti Đurađ održana je izvještajno izborna skupština istoimenog nogometnog kluba, koji se uspješno natječe u drugoj županijskoj nogometnoj ligi Zapad.

Izvješće o radu i financijsko izvješće podnio je dosadašnji predsjednik Ivan Ćavarušić, dok je izvješće Nadzornog odbora podnio Anto Marković. Nakon usvajanja izvješća razriješena su dosadašnja tijela kluba i izabrana nova. U novi Izvršni odbor izabrani su: Nada Barčanac, Ivan Ćavarušić, Ivana Ćavarušić, Siniša Glumičić, Mladen Gudlin, Nikola Mesić, Stjepan Raptavi, Mario Topolovčan i Alen Žitković. Novi članovi Nadzornog odbora su Anto Marković, Dario Gabrić i Mario Žitković. U novom mandatu predsjednik je ponovno Ivan Ćavarušić, a tajnik ostaje Siniša Glumičić.

IMG 4221 Custom

Usprkos svim teškoćama klub će se nastojati omasoviti, a u ovoj godini u planu je izgradnja bunara za navodnjavanje terena i postavljanje novih reflektora. U ime gostiju, skupštinu su pozdravili dogradonačelnik Damir Marenić, tajnik Sportske zajednice grada Virovitice Tihomir Majstorović, tajnik Županijskog nogometnog saveza Krunoslav Moslavac, predsjednik Nogometnog kluba Podgorje Josip Đureš i predsjednik Nogometnog kluba Sokol iz Milanovca Miroslav Feketija. Uz njih su na skupštini bili predstavnici Nogometnog kluba Rezovac i svih ostalih udruga iz Svetog Đurđa.

IMG 4288 Custom e1549273707706

Nakon skupštine svi prisutni su odali počast poginulim i preminulim braniteljima i članovima kluba polaganjem vijenaca i paljenjem lampiona uz spomenik ispred mjesnog doma.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”505419″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content