TROFEJ SJEVER Nogometna akademija No Limit ide s prvog mjesta na Final Four

Nogometna akademija No Limit iz Virovitice može se podičiti novim velikim uspjehom. Jučer (ponedjeljak) su u Đurđevcu odigrana posljednja tri kola regionalnog dvoranskog prvenstva Trofej Sjever.

Natjecanje je to u kojem se takmiči 10 najboljih ekipa u 2007. godištu s područja pet županija sjeverne Hrvatske (Međimurska, Varaždinska, Koprivničko-križevačka, Bjelovarsko-bilogorska i Virovitičko-podravska).

Boje Virovitičko-podravske županije brane Virovitica i No Limit, koji je nakon devet odigranih utakmica suvereno kao jedina neporažena ekipa zasluženo osvojila prvo mjesto te se plasirala na završni Final Four koji će se odigrati sljedeći vikend u Novigradu Podravskom.

Sa šest pobjeda i tri remija virovitički Akademci ostvarili su još jedan u nizu vrlo zapaženih rezultata ostavivši tako iza sebe velike, renomirane klubove i škole nogometa. Nastavak je to iznimnih rezultata koje ostvaruju mladi Akademci nakon što su na nedavno završenoj zimskoj ligi ŽNS-a osvojili tri zlata i jedno srebro te odličnih nastupa u jesenskom dijelu 2. NL Istok.

Uz No Limit plasman među četiri najbolje ekipe osigurali su Međimurje, Bjelovar i Slaven Belupo. Virovitica će svoje natjecanje nastaviti u borbi za pozicije od petog do osmog mjesta.

Rezultati virovitičkih ekipa:

Virovitica – Graničar 0:0
NO LIMIT – Mladost 5:1
Virovitica – Slaven Belupo 0:2
NO LIMIT – Rudar 6:1
Virovitica – Varteks 1:1
NO LIMIT – Slaven Belupo 1:1

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content