VIRKAS 2019. Pogledajte u Slatini komediju o pariškom arhitektu i njegove tri zaručnice stjuardese

Gradsko kazalište Joza Ivakić iz Vinkovaca gostovat će sutra (ponedjeljak) u okviru Virkasa 2019. u Pučkom otvorenom učilištu Slatina s “najseksi komedijom ikad” – ”Boeing Boeing”. Početak je u 19.30 sati, a ulaznica za predstavu iznosi 40 kuna.
”Boeing Boeing” je predstava koja počiva na nizu zabuna i duhovitih obrata koji nastaju zbog zamršenih muško ženskih odnosa. Bernard je mladi pariški arhitekt, potomak ugledne i moćne obitelji i glavni predstavnik zlatne mladež Pariza koji ima jednu tajnu. Naime, Bernard nema jednu, nema dvije nego čak – tri zaručnice!
Vješto balansira između svojih nevjesta koje doslovno lete kroz njegov život jer sve tri su po zanimanju stjuardese.
FB IMG 1550939969977 1
Britanka Glorija, Talijanka Gabrielle i Njemica Gretchen tako se  izmjenjuju u njegovom stanu po dobro uhodanom rasporedu, ali kada se iz vedra neba pojavi njegov poznanik Robert, a koji ima vlastitu osmrtnicu u džepu, raspored druženja krene se urušavati. Robert i Bernard pokušat će učiniti sve da se tri zaručnice ne susretnu, iako će cijeli dan provesti u istom stanu.
Uloge: BERNARD – Dorian Paulić, BERTHA – Sanja Toth, ROBERT – Vladimir Andrić, GRETCHEN – Katarina Krištić, GLORIA – Matea Grabić Ćaćić, GABRIELLA – Matea Marušić.
Kostimograf i scenograf: Larisa Vukić. Glazba: Nikolina Belan (www.icv.hr, adf, POU Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content