FOTO Održana izborna skupština Udruge umirovljenika Mjesnog odbora Korija: Božena Rajnović i dalje predsjednica

U Mjesnom domu u virovitičkom prigradskom naselju Korija, održana je izborna skupština Udruge umirovljenika Mjesnog odbora Korija.

Predsjednica Božena Rajnović podnijela je izvješće o radu u protekloj godini, pri čemu je naglašena pomoć u radu udruge Grada Virovitice i gradskih tvrtki putem natječaja o donacijama. Blagajnik Ivan Cvrlja podnio je financijsko izvješće, a Mirko Bistrović je podnio izvješće nadzornog odbora. Izvješća su jednoglasno usvojena.

IMG 9757 Custom

Skupština je zbog skorašnjeg isteka mandata razriješila sva tijela udruge i izabrala nova. Za predsjednicu u novom mandatu izabrana je Božena Rajnović, tajnica je Marija Đurđica Bistrović, a blagajnik Ivan Cvrlja. Uz njih. u izvršni odbor su izabrani: Dragica Deskar, Vlado Barusić, Davorka Godeč, Mavro Bistrović, Ivka Marić i Maca Bistrović. U Nadzorni odbor su izabrani Mirko Bistrović, Nevenka Igric i Vlado Botić.

U planu rada za ovu godinu i dalje je stavljen naglasak na pomoć članovima te nizu druženja i odlascima na izlete u toplice. Skupštinu su pozdravili zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek – Golinac, predstavnici Mjesnog odbora, Nogometnog kluba Omladinac, Mjesnog vatrogasnog društva i niza umirovljeničkih udruga s područja naše županije.

IMG 9738 Custom

Nakon sjednice položeni su cvijeće i lampaši na spomen obilježje u centra mjesta. Druženje je nastavljeno zajedničkim objedom i zabavom.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”517557″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content