FOTO Održana Međužupanijska smotra GLOBE škola u virovitičkim Brlićima

U Osnovnoj školi Ivane Brlić-Mažuranić Virovitica, održana je 15. ožujka Međužupanijska smotra hrvatskih GLOBE škola Međužupanijskog centra Daruvar.

Da znaju biti dobri domaćini još jednom su dokazali učitelji i učenici ove virovitičke škole. U ugodnoj i radnoj atmosferi šezdesetak sudionika, učenici i GLOBE voditelji iz osam škola iz Koprivničko-križevačke županije, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije prezentiralo je rad škole u GLOBE programu u protekloj godini. Tri škole su bile prijavljene kao promatrači.

foto zbor i voditelji Custom

Ravnatelj Ivica Tomljanović, prof. i ravnateljica Tehničke škole Daruvar, voditeljica MŠ Centra Daruvar Sanja Klubička, dipl. ing. pozdravili su nazočne, a zbor OŠ IBM otpjevao je himnu i pjesmu “Nek svud ljubav sja” pod vodstvom Ines Viljevac, dipl. uč. Nakon toga su ekipe škola prezentirale rad.

foto 10 Custom

Ova smotra je prilika da se učenici i GLOBE voditelji druže i izmjene iskustva u radu. GLOBE škole vrijedno rade svaku godinu, prikupljaju podatke o okolišu i promoviraju svoj rad u Hrvatskoj i šire, uključuju su u svjetske i europske kampanje praćenja stanja okoliša. Najuspješnije škole iz svih GLOBE centara u Hrvatskoj biti će pozvane na Državno natjecanje i smotru hrvatskih GLOBE škola koja će se održati od 15. do 17. svibnja u Zagrebu.

(www.icv.hr, OŠ IBM Virovitica)

[g-gallery gid=”514689″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content