FOTO Pripremnom utakmicom protiv Nedelišća, Slatina započela obilježavanje 100-te obljetnice kluba

Pripremnom utakmicom protiv Nedelišća, odigranom jučer (subota) na glavnom terenu stadiona Antuna Tone Butorca, Nogometni klub Slatina službeno je započeo obilježavanje 100 godina igranja nogometa u Slatini.

Prije prvog zvižduka suca Loparca, predsjednik Nedelišća Ivica Mihalić uručio je prigodan poklon predsjedniku Slatine Vladi Međumurcu. Prvo poluvrijeme gosti su dominirali na terenu, što je rezultiralo vodstvom od 0:2 (Lima 0:1-15 min, Vizinger 0:2-30 min). U drugo je poluvrijeme Slatina ušla nešto bolje, ali bez izglednih šansi za gol iz igre. No, slatinski nogometaši ipak u 57. minuti susreta uspijevaju zabiti, i to iz najstrože kazne – jedanaesterca. Strijelac je bio Jendrašić. S tim je rezultatom, 1:2 za goste iz Nedelišća, utakmica i završila.

Međumurac Mihalić Custom
foto: D.J.

Uprava Slatine svoje je goste, igrače, članove uprave i navijače povodom službenog otvaranja proslave jubilarne 100-godišnjice kluba počastila prigodnim domjenkom u slatinskom restoranu Pinta.

Nedelišće, isto kao i Slatina, član je 4. međužupanijske nogometne lige, što su svojom igrom i pokazali. Bio je to prvi pravi ispit za Slatinčane u pripremama za proljetni dio prvenstva, u kojem se baš i nisu iskazali. Očito je da trener Pemper ima još dosta toga za doraditi u igri svojih pulena.

Slavljenicima, Slatini pozitivne signale za sada su odaslali i iz prvoligaša Dinama i Osijeka, tako da će i ovi veliki hrvatski klubovi, kao i njihove mlađe selekcije, tijekom ove godine doći u Slatinu odigrati prijateljske susrete te na taj način čestitati domaćinima ovu veliku obljetnicu. Također, u Slatini bi trebala gostovati i U-17 reprezentacija Hrvatske.

NK Slatina: Radonjić, Petrinjak, Jozić, Vurdelja, A. Šaponja, Pecolaj, Kupres, Šantavec, Jendrašić, Hodak, Potočki (još su igrali: Tunić, Hrgetić, S. Šaponja, Brozović). Trener: Damir Pemper.

NK Nedelišće: Kocijan, Jagec, Vibovec, Šemper, Capan, Slunjski, Mesarić, Vinicius, Lima, Vizinger, Jurak (još su igrali: Vrček, Novak, Marciuš, Kolak, Jovan). Trener: Dejan Slunjski.

(www.icv.hr, adf)

[g-gallery gid=”510757″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content