Iz Austrije se predstavlja 12 izlagača na 24. Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo u Virovitici

Na 24. “Viroexpu”, međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, u Virovitici, od 15. do 17. ožujka, u organizaciji Ureda za vanjsku trgovinu Veleposlanstva Republike Austrije u Republici Hrvatskoj, izlagat će dvanaest izlagača iz Austrije.

Austrija sudjeluje na Viroexpu od 2007. godine, kada je bila i “Zemlja partner sajma”.
Sudjelovanje Austrije na Viroexpu, u organizaciji Ureda za vanjsku trgovinu Veleposlanstva Republike Austrije u Republici Hrvatskoj, je primjer i sinteza izuzetno decentnog i uspješnog predstavljanja specifičnosti gospodarstva Austrije, potencijalnim poslovnim partnerima i posjetiteljima sajma.

Ukupna vanjskotrgovinska razmjena Virovitičko-podravske županije i Austrije u 2017. godini, iznosila je 22,2 milijuna eura, što je više prema 2016. godini za 29,12%.

U vanjskotrgovinskoj razmjeni, Austrija je zastupljena sa 8,33%, što je svrstava na četvrtu poziciju, među sedamdeset i tri zemlje s kojima Virovitičko-podravska županija ima vanjskotrgovinsku razmjenu.

(HGK-ŽK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content