Izborna skupština Društva za sport i rekreaciju Podgorje: Helena Bukvić ponovno izabrana za predsjednicu

U Mjesnom domu u virovitičkom prigradskom naselju Podgorje, održana je izborna skupština Društva za sport i rekreaciju Podgorje.

Na početku su usvojeni: izvješće o radu, financijsko izvješće i izvješće nadzornog odbora. Nakon što su skup pozdravili gosti: Marijo Klement, zamjenik virovitičko-podravskog župana, Tihomir Majstorović, tajnik Sportske zajednice grada Virovitice i Zvonko Špoljarić, predsjednik županijskog saveza Sportske rekreacije Sport za sve, razriješeno je dosadašnje rukovodstvo društva te je izabrano novo.

IMG 9400 Custom

Za predsjednicu je ponovno izabrana Helena Bukvić, dopredsjednik je Milan Krmpotić, a tajnica Anita Žeravica. Uz njih su u Izvršni odbor izabrani: Stjepan Bajt, Antonio Fenrih, Zdravko Munjeković i Ivana Kovač. U novi nadzorni odbor su izabrani Bruno Polić, Robert Potrata i Danijel Barčan. Za likvidatora je potvrđen Milan Krmpotić.

Pred društvom je u ovoj godini niz aktivnosti. Uz sudjelovanje na županijskom i državnom natjecanju, tu je i logistička podrška, koju će društvo dati Sportskim zajednicama grada i županije u organizaciji županijskih sportskih igara umirovljenika i susretima, koji se održavaju na praznik rada.

IMG 9408 Custom

Sredinom studenog Društvo će biti domaćin 15. hrvatskog festivala žena, na kojemu se očekuje preko 300 gošći iz cijele Hrvatske. Organizacija takvog natjecanja neće se moći realizirati bez šire podrške Grada i Županije.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”516464″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content