JOŠ VEĆI KOMFOR ZA POSJETITELJE U virovitičkom kinu PARK postavljena nova kino sjedala

Od ovog vikenda svim ljubiteljima sedme umjetnosti gledanje projekcija u virovitičkom kinu PARK bit će još ugodnije. Naime, tvrtka Poslovni park d.o.o., koja upravlja kinom, nabavila je nova, posebna sjedala kakva su inače i u većim kinima u Hrvatskoj.

U kino salu postavljena su 192 sjedala, a vrijednost investicije iznosila je 336.000 kuna. Ovo je zasigurno još jedan gušt više za posjetitelje, koji od nedavno u virovitičkom kinu mogu uživati i u projekcijama filmova u 3D tehnologiji.

IMG 1763
Foto: virovitica.hr

Kino je s radom počelo prije nešto više od dvije godine i od prvog dana jedno je od posjećenijih mjesta u Virovitici, a Poslovni park kontinuirano ulaže kako u prostor, tako i opremu kako bi se posjetitelji osjećali što ugodnije.

Inače, otkako kino radi, redovni posjetitelji iskazali su svoje primjedbe, kritike i želje, a jedan dio upita odnosio se na upravo na sjedala. Projekcije su se do sada gledale u foteljama koje su posebno nabavljene za kino, no nisu bile one klasične, kakve se viđaju u većim kinima, a ovom investicijom Poslovni park je udovoljio još jednoj želji svojih posjetitelja. (virovitica.hr)

IMG 1770
Foto: virovitica.hr
IMG 1801
Foto: virovitica.hr

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content