KORAK U ŽIVOT JEDNAKIH MOGUĆNOSTI Grad Virovitica traži još dva pomoćnika u nastavi

Grad Virovitica s partnerima, osnovnim školama čiji je osnivač, provodi projekt „Korak u život jednakih mogućnosti – faza III“, koji se sufinancira iz Europskog socijalnog fonda. Projektom je ove školske godine osigurano 30 pomoćnika u nastavi koji rade s 42 učenika u osnovnim školama Ivane Brlić – Mažuranić i Vladimir Nazor te u Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju.

Zbog nastale potrebe, s obzirom na to da od prethodnog natječaja iz srpnja 2018. godine nema više kandidata na listi, Grad Virovitica raspisao je Javni poziv za prijavu kandidata. Poziv se odnosi na dvije osobe, odnosno dva pomoćnika u nastavi, koji će proći edukaciju za pomoćnike i s kojima će biti sklopljen Ugovor o radu. Rok za podnošenje prijava je osam dana od objave natječaja, odnosno do 28. ožujka. Prijave s popratnom dokumentacijom podnose se poštom preporučeno na sljedeću adresu:

Grad Virovitica
Upravni odjel za društvene djelatnosti
– s napomenom „prijava za pomoćnike u nastavi i stručne komunikacijske posrednike“ (ne otvarati)
Trg kralja Zvonimira 1
33000 Virovitica

Po završetku ove faze projekta, najvjerojatnije u lipnju ove godine, bit će raspisan novi natječaj za sljedeću školsku godinu.

Inače, Grad Virovitica u suradnji s Razvojnom agencijom VTA projekt prijavljuje od školske godine 2015./2016., a u odnosu na prvu fazu, kada je bilo zaposleno 18 pomoćnika u nastavi, danas je taj broj porastao na 30. (virovitica.hr, fotografija: M. Bašić)

Javni poziv preuzmite OVDJE

(www.icv.hr, virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content