NASLOV PRVAKINJA SVE BLIŽI U infarktnoj utakmici Lavice svladale Podravku II Lino

U naknadno odigranoj utakmici 18. kola 2. lige Sjever rukometašice 1234 Virovitice su na domaćem terenu u sportskoj dvorani Tehničke škole Virovitica pobijedile Podravku II Lino 31:29.

Utakmica nije bila za osobe slabog srca. Obilovala je preokretima i hrpom uzbuđenja. Na početku utakmice domaće rukometašice su iskoristile niz pogrešaka gošći i stvorile solidnu prednost od šest zgoditaka (9:3). Nakon toga su Virovitičanke počele pomalo posustajati, što koriste gošće i do kraja prvog dijela preuzimaju kontrolu utakmice i rezultata. Na odmor se odlazi s prednošću mladih Koprivničanki 16:14.

MG 1877

U prvim minutama nastavka gošće tu prednost udvostručuju (14:18). Lavice se malo bude iz sna i uspijevaju poravnati rezultat na 20:20. U idućih nekoliko minuta gošće ponovno odlaze na četiri zgoditka prednosti 22:26. Dio navijača u dvorani već se pomirio s porazom, ali su domaće rukometašice pronašle posljednje atome snage u sebi i četiri minute prije kraja ponovno izjednačile na 29:29. Do kraja su Maja Biuk i Tanja Đud poentirale i donijele domaćem sastavu vrijednu pobjedu za koju je potrošeno previše snage, a još više živaca.

Sve domaće igračice, koje su ušle u igru napravile su dobrih poteza, ali i puno pogrešaka. Ukupno gledajući obostrano, obrane su bile lošiji dio obiju ekipa.

MG 1922

Sada se treba što prije odmoriti jer već u subotu, 30. ožujka u 19 sati u sportskoj dvorani Tehničke škole slijedi nova teška utakmica, derbi sa Zelinom. Uz solidnu igru i podršku navijača može se doći do još jedne pobjede koja bi ih još više približila naslovu prvakinja.

1234 Virovitica: Mustač, Hrvoić, Jezerčić, Veršec 1, Đud 3, Blažev, Hudoletnjak 15, Maja Biuk 3, Blažević, Medved, Zupčić, Prpić, Deskar 9 (1), Oštrić, Miklič i Iva Biuk (4+2).

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”517085″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content