NJEMAČKI JEZIK Najbolji u županiji su Adrijana Ščetarić i Max Pavlica

Ove školske godine OŠ Vladimira Nazora Nova Bukovica bila je domaćin županijskog natjecanja iz Njemačkog jezika. U srijedu, 27. veljače, natjecalo se 12 učenika uz podršku svojih 7 mentorica u dvije kategorije.

Nakon dočeka gostiju, zajedničkog doručka i službenog pozdrava dobrodošlice ravnateljice Larete Žubrinić, učenici su upućeni u učionice gdje su im članice povjerenstva Dragana Dropulja, Andrea Bračun i Sandra Pintarić dale sve ostale upute o pisanju testa koji je trajao 120 minuta.

Po završetku pisanja testa, povjerenstvo je pristupilo ocjenjivanju te su se nakon objave privremene ljestvice i isteka žalbenoga roka mogli proglasiti najuspješniji učenici natjecanja.

Prvo mjesto je osvojila Adrijana Ščetarić s 54 boda iz Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić, Virovitica čija je mentorica Barbara Miloš. Drugo mjesto je osvojio Mario Šimić sa 49 bodova iz Osnovne škole „Davorin Trstenjak“ Čađavica uz mentoricu Andreu Bračun. Njih dvoje su predložili za državno natjecanje jer su ostvarili 70 posto bodova. Treće mjesto je osvojio Patrik Šteker s 42 boda iz Osnovne škole Josipa Kozarca Slatina čija je mentorica Marina Telišman. U B kategoriji učenik Max Pavlica iz OŠ Josipa Kozarca Slatina, mentorice Marine Telišman, također je nagrađen za prvo mjesto.

Ravnateljica Lareta Žubrinić na kraju natjecanja svim je sudionicima natjecanja, učenicima i mentorima podijelila zahvalnice i pohvalnice uz prigodne darove Školske knjige, a najuspješnije učenike uz prigodne čestitke nagradila i knjigom. (www.icv.hr)

[g-gallery gid=”510256″]

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content