Pitomača protiv najvećeg rivala, Papuk dočekuje Ferdinandovac, Slatina po nove bodove u Čazmu

OKRŠAJ DVAJU VELIKIH RIVALA

Sportski mečevi susjednih ekipa uvijek donose posebnu draž. Već desetljećima to možemo potvrditi na primjeru rivaliteta Pitomače i Đurđevca. Nakon teško osvojenih bodova prošle subote u susretu 14. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica s Tomislavom iz Bereka, nogometaši Pitomače putuju u Đurđevac.

–Pred nama je derbi utakmica. Očekujem da se kod mojih igrača podigne natjecateljski naboj, koji može donijeti pozitivan rezultat – utakmicu je najavio trener Pitomačana Goran Bosilkovski.

Utakmica se igra na stadionu u Đurđevcu danas (subota) u 15 sati.

FERDINANDOVAC JE PAPUKOV JESENSKI DUŽNIK

Prošle subote jesenski prvak 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, orahovački Papuk, doživio je neočekivani poraz od pomlađene momčadi Virovitice. Tako su nogometaši Papuka ostali i bez prve pozicije. Danas (subota) Papuk na svom terenu dočekuje novaka u ligi Ferdinandovac, od kojega je jesenas poražen.

-Moramo skupiti glave i krenuti u novi niz pobjeda. Naši subotnji gosti iz Ferdinandovca veliki su nam dužnici. Jesenas smo na njihovom terenu odigrali solidno, ali smo zbog loše realizacije u napadu poraženi. Očekujem da im možemo uzvratiti za to – rekao nam je strateg Papuka Darko Krsnik.

Utakmica se igra u 15 sati.

DAMIRU PEMPERU POTREBNA JE KOMPLETNA MOMČAD

U prvom proljetnom kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, nogometaši Slatine tek su u posljednjih dvadesetak minuta došli do tri boda. Danas (subota) u 15 sati gostuju u Čazmi.

-Radne obveze često puta su prepreka mojim igračima prilikom odlaska na dalja gostovanja. Ako budem imao kompletan sastav, možemo se nadati osvajanju bod(ova) – izjavio je trener Slatine Damir Pemper.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content